uvařila 26. 10. 2011 12:22
vyzkoušeno a moc chutnalo - dajens
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2011 12:22
vyzkoušeno a moc chutnalo - dajens
prsa krůtí, mouka hladká, vývar masový, olej olivový, šťáva pomerančová, česnek sušený, pepř mletý, cukr třtinový, rozmarýn sušený, estragon, kurkuma, máta sušená, sůl
Houby naložené v sádle nebo v soli: Dva tradiční způsoby, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný