uvařila 29. 4. 2019 14:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 4. 2019 14:06
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, žloutek, pudink pistáciový, potravinářské barvivo zelené, mléko sušené polotučné, cukr moučkový, kokos mletý, máslo, šťáva citronová, bílek, potravinářské barvivo, krém máslový, poleva čokoládová, lentilky, zdobení cukrové kuličky
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?