uvařila 14. 2. 2010 17:05
Před vychlazením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2010 17:05
Před vychlazením
pudink čokoládový, mléko, vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek, smetana ke šlehání, cukr moučkový, smetana kysaná, cukr vanilkový, čokoláda
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni