uvařila 9. 8. 2010 17:16
kližka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 8. 2010 17:16
kližka
kližka hovězí, římský kmín mletý, paprika sušená sladká, koření oregáno, tymián, pepř bílý, chilli paprika čerstvá, celozrnná hořčice, olej olivový, cibule, česnek, brusinky sušené, smetana, víno červené, vývar hovězí, bazalka čerstvá, máta, meduňka, olej
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil
Prodloužit životnost potravin je snadné: Mouku zachráníte bobkovým listem, brambory mátou a „zakysanku“ obraťte dnem vzhůru
Španělská omeleta s bramborami podle Pavla Berkyho: Slavný kuchař prozradil, jak dodat bramborám výraznou chuť