uvařila 23. 6. 2015 13:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 6. 2015 13:18
prsa kuřecí, sojová omáčka světlá, omáčka worcesterová, med tekutý, víno bílé, česnek, zázvor čerstvý, koření pěti vůní, sůl, solamyl, bílek, mrkev, zelí bílé, cuketa, paprika čerstvá červená, pórek, vývar masový, olej
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka