uvařila 22. 2. 2011 20:50
Rajská polévka"speciál"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2011 20:50
Rajská polévka"speciál"
rajče, cibule, tymián, bazalka čerstvá, skořice, kopr, smetana zakysaná, vývar drůbeží, česnek, koření hřebíček, sýr nastrouhaný, olej, pepř, sůl
Soutěž MasterChef Česko 2022 před branami finále opustil Ondra. Rodina už mi chyběla, říká v našem rozhovoru
Iris vyrůstala v děcáku, ale nikdy se nevzdala. Dnes pro Kuchařky bez domova peče cukroví, po kterém se jen zapráší
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku