uvařila 17. 4. 2010 20:22
Jednoduchá pakora
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2010 20:22
Jednoduchá pakora
brambory, cibule, hrášek mražený, pepř, sůl, kurkuma, koření kari, koriandr, koření garam masala, mouka cizrnová, voda, olej, tatarská omáčka, jogurt bílý, česnek, cibule, sůl, pepř, kurkuma
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu