uvařila 27. 9. 2015 08:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 9. 2015 08:33
řepa červená, šťáva citronová, olej olivový, sůl, ořechy piniové, cibule šalotka, pažitka, droždí lahůdkové, citron, šťáva citronová, olej olivový, sůl, česnek, pažitka, bazalka čerstvá, šťáva citronová, voda, sirup agávový, sůl
Kulajda s cibulí: Do jihočeské polévky patří houby a zakysaná smetana, typickou chuť a vůni dodá čerstvý kopr a směs koření
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Umíte správně rozmrazovat maso? Může to být věda, ale s našimi triky to zvládnete