uvařila 24. 5. 2010 13:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 5. 2010 13:42
mouka polohrubá, sůl, prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, vejce, mléko, vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, marmeláda meruňková, rebarbora, cukr, skořice mletá
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!