uvařila 15. 7. 2009 21:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2009 21:54
rebarbora, cukr, mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, prášek do pečiva, sůl, máslo, vejce, mléko, smetana, máslo, mák mletý, kůra citronová, cukr, žloutek, šťáva citronová, šťáva rebarborová, cukr moučkový
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Staročeská velikonoční nádivka z krupice: Plněná uzeným masem a bylinkami a sypaná mákem chutná skvěle
Nejjednodušší vláčný mazanec je z tvarohového těsta, krásně kyprý z kynutého a nadýchaný kváskový potřebuje víc času