uvařila 6. 7. 2012 11:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 7. 2012 11:58
mouka polohrubá, máslo, prášek do pečiva, kakao, cukr moučkový, vejce, žloutek, tvaroh jemný, cukr moučkový, olej, mléko, kůra citronová, šťáva citronová, žloutek, prášek zlatý klas, rebarbora, cukr vanilkový, meduňka, ovoce, cukr krupice, škrob, smetana ke šlehání, kakao
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud