uvařila 15. 11. 2014 16:48
Na talíři přelijeme vydušenou máslovou šťávou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 11. 2014 16:48
Na talíři přelijeme vydušenou máslovou šťávou
uvařila 15. 11. 2014 16:46
Prudce po obou stranách orestujeme,zasypeme majoránkou a bez přikrytí vaříme.Poté přidáme máslo a necháme provařit
uvařila 15. 11. 2014 16:45
Detail
uvařila 15. 11. 2014 16:45
Žlázy nakrájíme na medailonky a vložíme na rozehřáté máslo
uvařila 15. 11. 2014 16:45
Býčí žlázy na másle,s majoránkou
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci