Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mirca75 uvařila 19. 8. 2010 12:25 Červené zelí s masem upečené v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 19. 8. 2010 12:24 Červené zelí s masem upečené v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 16. 1. 2010 20:51 Červené zelí s masem upečené v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Eliza 90 min