uvařila 6. 1. 2012 21:13
další varianta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2012 21:13
další varianta
uvařila 4. 11. 2011 11:07
zdobíme
uvařila 4. 11. 2011 11:06
bobečky uděláme i dole
uvařila 4. 11. 2011 11:05
uhladíme vršek a po obvodu bobečkujem
uvařila 4. 11. 2011 11:04
pomažeme krémem a ozdobíme vidličkou
uvařila 4. 11. 2011 10:55
promazané obě patra
uvařila 4. 11. 2011 10:54
promažeme šlehačkou
uvařila 4. 11. 2011 10:53
upečený korpus
uvařila 4. 11. 2011 10:50
nakrojený kousek
uvařila 4. 11. 2011 10:50
uvařila 4. 11. 2011 10:50
hotovo
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Svačina pro malé nezbedy: Specialistka Margit Slimáková radí, jak ji doma nachystat levně a pestře
Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem