uvařila 6. 1. 2012 21:13
další varianta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 1. 2012 21:13
další varianta
uvařila 4. 11. 2011 11:07
zdobíme
uvařila 4. 11. 2011 11:06
bobečky uděláme i dole
uvařila 4. 11. 2011 11:05
uhladíme vršek a po obvodu bobečkujem
uvařila 4. 11. 2011 11:04
pomažeme krémem a ozdobíme vidličkou
uvařila 4. 11. 2011 10:55
promazané obě patra
uvařila 4. 11. 2011 10:54
promažeme šlehačkou
uvařila 4. 11. 2011 10:53
upečený korpus
uvařila 4. 11. 2011 10:50
nakrojený kousek
uvařila 4. 11. 2011 10:50
uvařila 4. 11. 2011 10:50
hotovo
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Císař Ferdinand Dobrotivý: Na stole měl silný vývar, delikátní foie gras nebo račí ocásky s omáčkou ze šampaňského
Slavná hospoda v Hošticích z trilogie Slunce, seno opět budí pozornost: Jíst sem často a rád chodí i Zdeněk Troška
Myslivecké knoflíky: Originální křehké cukroví se rozplývá na jazyku, oříšky do sněhové vrstvy je lepší speciálně upravit