uvařila 19. 2. 2012 18:28
v řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2012 18:28
v řezu
uvařila 19. 2. 2012 17:57
transférfólie
uvařila 19. 2. 2012 17:57
uvařila 19. 2. 2012 17:55
uvařila 19. 2. 2012 17:50
uvařila 19. 2. 2012 17:50
po sloupnutí fólie
uvařila 19. 2. 2012 17:49
snímání transféru po schladnutí
uvařila 19. 2. 2012 17:48
výroba čokoládových dutých kuliček
uvařila 19. 2. 2012 17:47
balonky s ledem
uvařila 19. 2. 2012 17:47
potažení horní plochy dortu
uvařila 19. 2. 2012 17:47
hotová vypracovaná čokohmota
uvařila 19. 2. 2012 17:46
výroba čokohmoty
uvařila 19. 2. 2012 17:46
ořechová náplň
uvařila 19. 2. 2012 17:45
nakrémování dortu
uvařila 19. 2. 2012 17:44
upečený korpus
uvařila 19. 2. 2012 17:44
promazání korpusu
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu