uvařila 14. 10. 2015 19:01
Dušená zelenina v pomerančové šťávě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 10. 2015 19:01
Dušená zelenina v pomerančové šťávě
uvařila 14. 10. 2015 19:01
Dušená zelenina v pomerančové šťávě
uvařila 14. 10. 2015 19:01
Dušená zelenina v pomerančové šťávě,jako příloha k masu
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“