Dubajská čokoláda, která vyrazila dech Janu Krausovi: Recept 13letého kuchaře Davida určitě musíte vyzkoušet
Fleky se zelím jsou rychlé a levné. Křehké měkké zelí plné šťávy a kousek opečené uzeniny dají těstovinám výraznou chuť
Kristína Nemčková povede nový podnik na Filipínách: Konečně můžu vařit podle svého a nikdo mi do toho nemluví, říká
Merylas uvařila 29. 5. 2021 12:35 Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným 0 0 Zobrazit detail Použila jsem domácí sterilované fazolky. Okomentovat
Ivusa uvařila 27. 12. 2011 16:40 Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika