uvařila 1. 1. 2013 19:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 1. 2013 19:18
uvařila 1. 1. 2013 19:17
uvařila 10. 9. 2012 20:19
4. pak rozbalíme a necháme pořádně usušit
uvařila 10. 9. 2012 20:19
3. dobře zabalíme do utěrky a necháme 24 hodin
uvařila 10. 9. 2012 20:18
2. lehce pokropíme vodou a poválíme válečkem na nudle
uvařila 10. 9. 2012 20:17
1. natrhané byliny necháme zavadnout ve stínu
Malou kuchyň opticky zvětší zrcadlový efekt. Víte, jak ho docílit s minimálními náklady?
Tradiční svatební polévkou je vývar s knedlíčky. Jak je udělat, aby chutnaly božsky?
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?