uvařila 1. 1. 2013 19:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 1. 2013 19:18
uvařila 1. 1. 2013 19:17
uvařila 10. 9. 2012 20:19
4. pak rozbalíme a necháme pořádně usušit
uvařila 10. 9. 2012 20:19
3. dobře zabalíme do utěrky a necháme 24 hodin
uvařila 10. 9. 2012 20:18
2. lehce pokropíme vodou a poválíme válečkem na nudle
uvařila 10. 9. 2012 20:17
1. natrhané byliny necháme zavadnout ve stínu
Vitacit jsme nejradši olizovali přímo z dlaně! Vyráběl se ve staré chemičce na kyselinu sírovou
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Jedli byste smaženou krysu? Šílenosti na talíři, které jsou v cizích zemích naprostými delikatesami