uvařila 6. 5. 2011 13:03
Smichame se smetanou a "omacka" je hotova
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 5. 2011 13:03
Smichame se smetanou a "omacka" je hotova
uvařila 6. 5. 2011 13:01
Vse propasirujeme
uvařila 6. 5. 2011 13:00
Varime do zhoustnuti - nazapominame michat
uvařila 6. 5. 2011 12:59
Pridame mouku, zalijeme mlekem, vlozime kousek masoxu a strouhneme muskatoveho orisku
uvařila 6. 5. 2011 12:58
V rozpustenem masle provarime uvareny chrest
uvařila 6. 5. 2011 12:56
Ingredienty - zde si vsimnete mleka Tatra, ktere tu mame :-)
uvařila 6. 5. 2011 12:56
Vrchni casti chrestu uvarime ve slane vode do mekka
uvařila 6. 5. 2011 12:56
Hotovy pokrm
Rey Koranteng po návratu z dovolené: Gruzínská kuchyně nás nadchla, ale nejlíp stejně vaří moje žena, svěřil se moderátor
Olomoucké tvarůžky kdysi sloužily jako platidlo. V Lošticích se vyrábí už 145 let
Triky supermarketů vás donutí utratit víc peněz. Dejte si pozor na košíky, vůni i zboží v uličkách