Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Martin_B uvařil 1. 11. 2015 22:34 Gnocchi se špenátem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Pokrm před završením parmazánem Okomentovat
Martin_B uvařil 1. 11. 2015 22:34 Gnocchi se špenátem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Hotový pokrm Okomentovat
Osvěžující pochoutka pro parné dny: Zapečený angrešt s podmáslím a drobenkou je připravený do půl hodiny
Česnečka je druhá nejlepší polévka ve střední Evropě: Odborníci ocenili její účinky proti nachlazení i kocovině