Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:28 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:27 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:24 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:24 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:24 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny peče: Škvarkové tyčinky bez kynutí voní česnekem, krásně křupou a na stole se po nich jen zapráší
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá