Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
eva hubova uvařila 23. 10. 2011 23:02 Jablečný dort s piškoty, nepečený 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 23. 10. 2011 23:00 Jablečný dort s piškoty, nepečený 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka