uvařila 27. 8. 2019 15:29
Asi tak polovina doby pečení - maso budu otáčet (a pak ještě nejmíň jednou), aby bylo upečené na barvu ze všech stran.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2019 15:29
Asi tak polovina doby pečení - maso budu otáčet (a pak ještě nejmíň jednou), aby bylo upečené na barvu ze všech stran.
uvařila 27. 8. 2019 15:29
Část krůtího dolního stehna, upečeného stejným způsobem, jako v receptu na křídla
uvařila 27. 8. 2019 15:29
Naporcované krůtí spodní stehno (aby se lépe propeklo).
Nejoblíbenější cukroví Josefa Maršálka: Ořechy vylepšené kokosem, pracny s malinami a dokonalé linecké vás dostanou
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Česká superpotravina jménem mák: Obsahuje víc vápníku než mléko a pomáhá hubnout