Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
petram uvařila 10. 12. 2013 06:43 Jemná drožďová pomazánka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 10. 12. 2013 06:43 Jemná drožďová pomazánka bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu