Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Marie Svarcova uvařila 16. 5. 2020 07:46 Kapustové karbanátky s masem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 16. 5. 2020 07:46 Kapustové karbanátky s masem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 16. 5. 2020 07:46 Kapustové karbanátky s masem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jako základ pro jednohubky můžete využít nejen rohlíky, ale i chleba, Tuc sušenky, okurku a další netradiční ingredience
Císař Ferdinand Dobrotivý: Na stole měl silný vývar, delikátní foie gras nebo račí ocásky s omáčkou ze šampaňského