uvařila 6. 2. 2013 12:30
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 2. 2013 12:30
Dobrou chuť!
uvařila 6. 2. 2013 12:29
obalíme ve strouhance...
uvařila 6. 2. 2013 12:28
všechno namíchané...
uvařila 6. 2. 2013 12:28
Karbanátky s kuskusem a bylinkami
uvařila 6. 2. 2013 12:28
průřez karbanátku...
Vitacit jsme nejradši olizovali přímo z dlaně! Vyráběl se ve staré chemičce na kyselinu sírovou
Nechtěnými „hity“ jídelníčku během první světové války byly tuřín, krmná řepa a polévka z vrány, chleba byl na příděl
Jedli byste smaženou krysu? Šílenosti na talíři, které jsou v cizích zemích naprostými delikatesami