uvařil 25. 11. 2012 17:34
Řez dortem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 11. 2012 17:34
Řez dortem
uvařil 25. 11. 2012 17:33
Květy dort dozdobíme
uvařil 25. 11. 2012 17:32
Pokud použijeme živé květy, stonky zabalíme do alobalu
uvařil 25. 11. 2012 17:30
Vychladlý korpus potřeme po povrchu a dozdobíme podle fantazie a schopností
uvařil 25. 11. 2012 17:28
V lázni mícháme, dokud se cukr nerozpustí.
uvařil 25. 11. 2012 17:27
Do vodní lázně dáme ohnivzdornou misku s bílky a cukrem
uvařil 25. 11. 2012 17:25
Po upečení necháme korpus vychladnout
uvařil 25. 11. 2012 17:24
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané čtvercové formy.
uvařil 25. 11. 2012 17:23
Sníh opatrně překlápěním vmícháme do těsta
uvařil 25. 11. 2012 17:22
Z bílků a cukru vyšleháme tuhý sníh
uvařil 25. 11. 2012 17:20
Kokos a ananas vmícháme do těsta
uvařil 25. 11. 2012 17:19
Ananas pokrájíme na malé kousky
uvařil 25. 11. 2012 17:17
Vmícháme mouku a podmáslí
uvařil 25. 11. 2012 17:16
Utřeme máslo s cukrem a pak všleháváme po jednom žloutky.
uvařil 25. 11. 2012 17:14
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Hmoždíře jsou skvělými pomocníky nejen na drcení koření. Jaké mají další výhody a proč jsou nejoblíbenější ty z mramoru a žuly?
Staročeské míry a váhy: Co znamenal žejdlík, co holba a kolik gramů měl kvintlík? Připomeňme si staré časy
Novoroční americká polévka: Patří do ní speciální fazole, díky chilli vločkám krásně zahřeje a zajistí vám i bohatství na celý rok