Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Oloupaná kapie po upečení Okomentovat
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 23. 9. 2016 04:23 Krém z pečené kapie, květáku a brambor 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho namáčet luštěniny? Nejvíce času potřebují fazole a cizrna, bez namáčení se obejdou červená čočka a loupaný hrách
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná