uvařil 24. 3. 2011 18:33
otočíme a zvolna dopékáme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 3. 2011 18:33
otočíme a zvolna dopékáme
uvařil 24. 3. 2011 18:32
dáme na nasucho rozpálenou pánev kůží dolů
uvařil 24. 3. 2011 18:29
vetřene tymián a pepř
uvařil 24. 3. 2011 18:29
uvařil 24. 3. 2011 18:29
kůži nařežeme do mřížky
Holka u plotny vaří: Jak na svatomartinské kuře à la husa? Se zelím a mini lokšemi chutná jako poctivá pečínka
Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
VIDEO: Eliška otestovala nejlepší burgery v Praze a za 255 Kč našla jeden opravdu obrovský a parádně šťavnatý