uvařila 9. 10. 2013 15:27
Podáváme se zelím a knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2013 15:27
Podáváme se zelím a knedlíkem
uvařila 9. 10. 2013 15:27
uvařila 9. 10. 2013 15:27
A upečeme doměkka.Během pečení přeléváme výpekem
uvařila 9. 10. 2013 15:26
Položíme okmínované a osolené čtvrtky,podlijeme pivem a vodou
uvařila 9. 10. 2013 15:26
Můžeme trošku okmínovat
uvařila 9. 10. 2013 15:25
Do pekáče dáme nakrájenou cibuli a nadrobno nakrájený tuk s kůžemi
uvařila 9. 10. 2013 15:25
uvařila 9. 10. 2013 15:25
Kuřecí čtvrtky na černém pivu
Buchty po ránu: Ovocné taštičky podle Josefa Maršálka jsou báječně křehké, krásně voní anýzem a úplně se rozplývají na jazyku
Pozor na salmonelu z melounu! Hrozí hlavně u těch nakrájených, ale i u melounů doma špatně skladovaných
Jak na lahodné kvašené houby krok za krokem: Delikatesa z lesa chutná skvěle a snadno se připravuje