Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
JanaDorazinova uvařila 5. 2. 2018 11:43 Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
miunka uvařila 20. 12. 2015 18:18 Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
miunka uvařila 20. 12. 2015 18:18 Kuřecí nebo vepřové kostky v kapustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní
20 foto Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého
Jak na dokonalá kuřecí játra krok za krokem: Skvěle chutnají na cibulce, po mexicku i na myslivecký způsob