uvařila 31. 7. 2014 16:15
Přidáme solamyl s vodou provaříme,vložíme prohřát maso a podáváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2014 16:15
Přidáme solamyl s vodou provaříme,vložíme prohřát maso a podáváme.
uvařila 31. 7. 2014 16:11
Maso nařízneme,rozložíme,naklepeme a okořeníme.Dáme na chvilku uležet.Poté na tuku osmažíme .Ve výpeku podusíme hříbek s cibulí,přidáme koření a promícháme
uvařila 31. 7. 2014 16:11
Detail masa
uvařila 31. 7. 2014 16:11
Kuřecí prso s hříbkem
uvařila 31. 7. 2014 16:11
Detail šťávy
Šťavnaté čerstvé datle jsou elixírem zdraví! Nabijí vás vitaminy a dodají tělu energii
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě