uvařila 7. 6. 2011 19:42
detail hotového pokrmu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 6. 2011 19:42
detail hotového pokrmu
uvařila 7. 6. 2011 19:41
přilijeme 2dl vody,sojovou omáčku a pod tlakem vaříme 10 minut
uvařila 7. 6. 2011 19:40
maso osmahneme z obou stran,přidáme cibuli a restujeme do zlatava
uvařila 7. 6. 2011 19:40
Kuřecí stehna v papiňáku na cibuli a hrášku
uvařila 7. 6. 2011 19:40
část použitých surovin
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience