uvařila 17. 2. 2010 20:03
uvarená zvyšná ryža
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2010 20:03
uvarená zvyšná ryža
uvařila 17. 2. 2010 20:02
keď baklažány klesnú v hrnci nižšie, vyberieme tanier z hrnca a necháme variť na miernom ohni
uvařila 17. 2. 2010 20:01
zálievky dáme len toľko, aby posledný rad baklažánov nebol zaliaty
uvařila 17. 2. 2010 20:00
nalejeme zálievku
uvařila 17. 2. 2010 19:59
na baklažány položíme tanier jeho opakom
uvařila 17. 2. 2010 19:58
baklažány na seba navrstvíme
uvařila 17. 2. 2010 19:57
baklažány ukladáme tak, aby zapadali jeden do druhého, koniec jedného vsunieme do otvoru druhého
uvařila 17. 2. 2010 19:57
na spodok hrnca dáme stonky petržlenu, koriandra, kôpru, nakrájané paradajky a cesnak
uvařila 17. 2. 2010 19:56
zálievka
uvařila 17. 2. 2010 19:55
baklažány neplníme povrch, musí ostať 1cm voľný od okraja
uvařila 17. 2. 2010 19:54
vydlabané baklažány
uvařila 17. 2. 2010 19:53
1 PL kopcom masla-hery
uvařila 17. 2. 2010 19:52
2 PL oleja
uvařila 17. 2. 2010 19:48
2 PL paradajkového pretlaku
uvařila 17. 2. 2010 19:47
hrsť petržlenu
uvařila 17. 2. 2010 19:46
hrsť koriandra
uvařila 17. 2. 2010 19:45
hrsť kôpru
uvařila 17. 2. 2010 19:44
pridané koreniny - soľ, čierne korenie a mletý indický kmín
uvařila 17. 2. 2010 19:43
ryža s cibuľkou a cesnakom
uvařila 17. 2. 2010 19:42
2 stredne veľké cibuľky
uvařila 17. 2. 2010 19:42
6 strúčikov cesnaku
uvařila 17. 2. 2010 19:42
Mahshi v baklažánoch
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné