Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
JanaDorazinova uvařila 17. 7. 2010 17:34 Palačinky s tvarůžky a povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 17. 7. 2010 17:32 Palačinky s tvarůžky a povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 17. 7. 2010 17:30 Palačinky s tvarůžky a povidly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sbíráte babky? Tak pozor, v určitých případech můžou být nebezpečné! Odborník radí, čeho si všímat, abyste se neotrávili
10 foto Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“