uvařila 27. 1. 2024 17:16
celý povrch polijeme čokoládovou polevou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2024 17:16
celý povrch polijeme čokoládovou polevou
uvařila 27. 1. 2024 17:16
korpus potřený višňovým džemem
uvařila 27. 1. 2024 17:16
a navrch čokoládová pěna
uvařila 27. 1. 2024 17:16
upečený korpus
uvařila 27. 1. 2024 17:16
....ještě šlehačku a "dobrou chuť"!
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit