Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Eviks33 uvařila 11. 11. 2020 09:16 Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
snedeno.cz uvařila 29. 10. 2015 13:20 Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se jedlo v 50. letech: Zásoby ze sklepa a ze spíže, příděl 4 vajíček na měsíc a máslo jen pro děti