Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
varilamyskakasicku uvařila 21. 8. 2012 11:37 Pečená treska na špenátovém hnízdě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 8. 2012 11:32 Pečená treska na špenátovém hnízdě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 8. 2012 11:28 Pečená treska na špenátovém hnízdě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 8. 2012 11:28 Pečená treska na špenátovém hnízdě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 21. 8. 2012 11:28 Pečená treska na špenátovém hnízdě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč
Smažená cuketa v sýrovém těstíčku: Křehkým plátkům cukety dodá sýr šťavnatost a výraznější chuť, bylinky jemnou vůni