uvařila 10. 12. 2013 13:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 12. 2013 13:36
uvařila 10. 12. 2013 13:35
uvařila 10. 12. 2013 13:34
uvařila 29. 11. 2013 18:04
uvařila 29. 11. 2013 18:03
uvařila 29. 11. 2013 17:54
Podlijeme,rozdobíme kousek bujonu a dusíme doměkkaů.Maso nakrájíme na plátky,šťávu rozmixujeme a zredukujeme
uvařila 29. 11. 2013 17:54
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky,kakia nivu na kostičky.Položíme na plátky,zavimeme a na cibuli orestujeme
uvařila 29. 11. 2013 17:54
Pokud nemáme naporcované maso přímo z masny,ukrojíme si plátky masa podle fotopostupu.Maso naklepeme,okořeníme a potřeme hořčicí
uvařila 29. 11. 2013 17:53
Část použitých surovin
uvařila 29. 11. 2013 17:52
detail šťávy
uvařila 29. 11. 2013 17:52
detail na řezu závitku
uvařila 29. 11. 2013 17:52
Plecko s kaki příchutí
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 22. 9. 2024 22:48
Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací