Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Mishka uvařila 26. 1. 2012 22:33 Ravioli plněné hovězím masem ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mishka uvařila 26. 1. 2012 22:33 Ravioli plněné hovězím masem ve smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail hotové raviloli Okomentovat
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku
Dnes je Světový den wellness: Co jedí horolezkyně, cvičitelka aerobiku a instruktorka jógy, aby se cítily dobře?