Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Ivana79 uvařila 12. 10. 2010 15:11 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 12. 10. 2010 15:07 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 26. 8. 2010 18:35 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 26. 8. 2010 18:35 Salát z červené řepy se sýrem Feta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královna Alžběta II. byla čokoholička. Milovala speciální nepečený čokoládový dort, dopřávala si ale jen malý kousek