uvařila 31. 5. 2013 15:21
Na druhý den se líp krájí a je také moc dobrá,jen tak s pečivem a kyselou okurkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 5. 2013 15:21
Na druhý den se líp krájí a je také moc dobrá,jen tak s pečivem a kyselou okurkou
uvařila 31. 5. 2013 15:20
Podáváme s bramborami.
uvařila 31. 5. 2013 15:19
Všechny suroviny dobře promícháme a dáme odpočinout.Poté vytvarujeme šišku a dáme podlité trochou vody péct.
uvařila 31. 5. 2013 15:18
Detail na řezu
uvařila 31. 5. 2013 15:18
Postudenu
uvařila 31. 5. 2013 15:18
Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Královské chutě: Princezna Diana milovala „bread pudding“. Víte, kterému českému jídlu se podobá?
Domácí vegeta ze sušeného libečku ochutí vývar i bramborovou kaši a vyjde na pár korun
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní