Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
verona.p uvařil 7. 2. 2012 11:27 Staročeský závin se zmrzlinou a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
verona.p uvařil 7. 2. 2012 11:27 Staročeský závin se zmrzlinou a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
verona.p uvařil 7. 2. 2012 11:27 Staročeský závin se zmrzlinou a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka