Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
JanaDorazinova uvařila 25. 1. 2013 10:52 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 21. 1. 2013 10:38 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 21. 1. 2013 10:38 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
nofrona uvařila 21. 1. 2013 10:38 Tarhoňa s kuřecím masem "ostrá jako břitva" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky
6 foto Retro okénko: Tyčinka Milena stávala dříve 2,50 Kčs. Oblíbená je dodnes, třeba jako součást slavných Milena řezů