Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
mika59 uvařila 19. 3. 2017 14:01 Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 3. 2017 13:43 Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 3. 2017 13:40 Treska na česnekovém másle s bylinkovou remuládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
26 foto Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky