Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Paprika uvařila 4. 10. 2009 11:15 Úplně jednoduchý pudink pro děti 0 0 Zobrazit detail pudinkový betlém s jahodovým sirupem Okomentovat
8 foto McDonald's před 30 lety: Na hamburgery za 19 Kč se stály fronty, Big Mac byl považován za slavnostní jídlo
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání