uvařila 3. 1. 2012 12:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2012 12:31
uvařila 3. 1. 2012 12:30
Hrachovou polévku smícháme s rybím vývarem
uvařila 3. 1. 2012 12:29
Obrané maso a jikry přijdou též do polévky
uvařila 3. 1. 2012 12:28
Zvlášť vaříme rybí hlavy a vnitřnosti
uvařila 3. 1. 2012 12:28
....zalijeme vodou a za stálého míchání chvíli povaříme, pak přidáme hrách
uvařila 3. 1. 2012 12:27
Mouku metličkou dobře rozmícháme a osmahneme....
uvařila 3. 1. 2012 12:26
uvařila 3. 1. 2012 12:26
uvařila 2. 1. 2012 09:35
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Proti koronaviru můžeme bojovat i jídlem. Kde najdeme pro imunitu důležitý vitamín D?
K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná