Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
martina2105 uvařil 21. 2. 2011 12:25 Vánoční trubičky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
martina2105 uvařil 21. 2. 2011 12:25 Vánoční trubičky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
martina2105 uvařil 21. 2. 2011 12:25 Vánoční trubičky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit