Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý
Merylas uvařila 11. 4. 2022 16:18 Velikonoční perníkoví zajíčci-hned k jídlu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 11. 4. 2022 16:18 Velikonoční perníkoví zajíčci-hned k jídlu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 11. 4. 2022 16:18 Velikonoční perníkoví zajíčci-hned k jídlu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 11. 4. 2022 16:18 Velikonoční perníkoví zajíčci-hned k jídlu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 11. 4. 2022 16:18 Velikonoční perníkoví zajíčci-hned k jídlu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení