Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 09:54 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 09:52 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Veořová panenka Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 09:51 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Vepřová panenka Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 09:51 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Vepřová panenka Okomentovat
7 foto Josef Maršálek upekl muffiny s třešněmi a šalvějí: Ta udělá velké divadlo, ale pozor si dejte na teplotu másla, radí cukrář