Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:54 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:52 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Veořová panenka Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:51 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Vepřová panenka Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:51 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Vepřová panenka Okomentovat
Česká klasika: Na hovězí roštěnou na česneku stačí jen 3 hlavní ingredience a s bramborovým knedlíkem a špenátem chutná božsky